ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

Відбудова України - завдання на позавчора.

Відбудова України - завдання на позавчора.

Відбувся дводенний тренінг"Розбудова спроможності Львівського регіонального партнерства зайнятості: Моделі управління та ефективної співпраці в рамках місцевого партнерства зайнятості." Навчання у Львові для учасників ЛРПЗ "Опліч " провели фахівці Міжнародної організації праці.

"Плани відбудови України це завдання на позавчора, не треба очікувати завершення війни. Військові повернуться додому і коли ринок праці не буде готовий, ми побачимо нові виклики. Наше завдання напрацювати таку модель регіонального партнерства зайнятості, щоб партнерство могло ефективно працювати і після закінчення проекту",- сказав у вітальному слові Джамал Ходжич, старший технічний радник Проекту МОП.

Під час тренінгу учасники напрацьовували модель створення сприятливого бізнес-середовища та інклюзивного підприємництва на місцевому ринку.

Оксана Глєбушкіна, експертка МОПу акцентувала увагу на інструментах та методах ефективного прийняття рішень в межах партнерства зайнятості.Учасниками регіонального партнерства зайнятості є представники різних структур: державних, громадських, освітніх. Різних людей об'єднали певні цінності. Ця різноманітність збагачує команду і її треба враховувати при організації і координації роботи.

Неформальна гра і практичні вправи допомогли засвоїти навички розподілу обов'язків в партнерстві, ефективної комунікації', зворотнього зв'язку.

Тетяна Міненко, Національна координаторка проєкту розповіла про напрацьований досвід місцевих партнерств у м. Херсоні, Сумській, Запорізькій, Рівненській областях

↘️В межах проекту МОП "Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні" за фінансуванні Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).