ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

У Львівській області створюють цифрову платформу для бізнесу, зокрема релокованого.

У Львівській області створюють цифрову платформу для бізнесу, зокрема релокованого.

З 1305 підприємств, що переїхали на Львівщину під час війни, тільки 230 скористались державною програмою, - розповідає Олег Гринів, заступник начальника департаменту економічної політики ЛОВА, заступник голови Львівського регіонального партнерства "Опліч". Процес релокації триває. Цифрова платформа дозволить розмістити усю необхідну для бізнесу інформацію на єдиному інформаційному ресурсі. Підприємцям, при потребі, необхідно буде залишити там тільки свій запит .

На цифровій платформі буде:

- інформація про інвестиційні об'єкти в області (650 таких об'єктів різної форми власності уже готові для розміщення на платформі);

- інформація про діючі програми підтримки бізнесу : державні, обласні, грантові програми неурядових донорських організацій тощо;

- юридична і психологічна допомога;

- інформація про вакансії, навчання і перекваліфікацію персоналу, можливості поселення працівників у відремонтовані гуртожитки.

↘️В межах проекту МОП "Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні" за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)