ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

Переможців визначено! Розпочинаємо програму з надання грантової підтримки серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств у Львівській області.

Переможців визначено! Розпочинаємо програму з надання грантової підтримки серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств у Львівській області.

13 червня 2023 року, о 14.00 год у сесійні залі Львівської обласної ради відбулась  бізнес-зустріч на тему: Львівське регіональне партнерство зайнятості “ОПЛІЧ” для розвитку мікро-малого та середнього бізнесу в області. 

Захід організований з метою презентації підприємств - переможців конкурсу,  та вручення їм сертифікатів для надання грантової підтримки малому та середньому бізнесу.

Конкурс був оголошений Львівським регіональним партнерством зайнятості “Опліч” (виконавчий  координатор проекту ГО “Центр Жіночі перспективи”)  у березня 2023 року. Для участі в конкурсі надійшло 184 заявки. Після процедури відбору та індивідуальних інтерв’ю Грантовим Комітетом Конкурсу до фінансування рекомендовано 26 бізнесів, а саме:

  1. ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура»
  2. ТОВ «Цітіус С»
  3. ТОВ «Науково-виробниче підприємство «ІМВО»»
  4. ТОВ «ПРІМА А»
  5. ТОВ «Альянс Пак»
  6. ТОВ «Агро Буськ»
  7. ТзОВ «Завод «Елекронпобутприлад»»
  8. ТОВ «Зерно Біо»
  9. ПП «Будьмо здорові» 
  10. ТОВ «ОТС-Україна»
  11. ФОП Шиленко Денис Вікторович
  12. ТОВ «Снек трейд юей»
  13. ТОВ Комп'ютерна Академія ШАГ Мелітополь
  14. ТОВ «Ключі здоров’я»
  15. ТзОВ «БРАШ»
  16. ПП «Соя-Віта»
  17. ПП  «Фрузя»
  18. ТзОВ «Квіт К»
  19. ТОВ «Гідроофіс»
  20. ФОП Зелений Богдан Богданович
  21. ФОП Дмитришин Володимир Васильович
  22. ФОП Братах Соломія Юріївна
  23. ФОП Синюк Микола Васильович
  24. ТОВ «Кайзервальд»
  25. Фермерське господарство «ТВІРЖА-АГРО»
  26. ФОП Грицько Мар'яна Михайлівна

Сума гранту складає  до $10 000 за курсом НБУ. Загальний бюджет конкурсу 260 тисяч доларів США.

Львівське регіональне партнерство зайнятості “Опліч”, виконавчий координатор проекту Громадська організація «Центр «Жіночі перспективи»» вітають переможців та дякують всім учасникам Конкурсу за активну участь. Сподіваємось на співпрацю надалі!

В межах проекту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.