ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

Немає поганих для бізнесу ідей, є погана реалізація

Немає поганих для бізнесу ідей, є погана реалізація

Будь яка ідея чи послуга може бути доведена до комерційного стану, - переконаний Іван Харченко, сертифікований тренер Міжнародної організації праці. Коли заходиш на ринок треба обрати той продукт, яким можна швидше і легше заробити гроші.

Нова група розпочала навчання за програмою "Розпочни і вдосконалюй свій бізнес". Учасники мають різні ідеї : відкрити кав'ярню, займатись зеленим туризмом, реалізовувати кондитерські вироби, виготовляти прикраси з натурального каміння, шити авторські сумки, розробити будильник з новими, оригінальними функціями, тощо.

Найперше кожен повинен навчитись прораховувати свою бізнес- ідею, наголошує тренер.Бізнес- плани за методикою МОП розроблені так, щоб їх могла скласти людина, яка вміє арифметично обчислювати і логічно викладати думки, - каже Іван Харченко. Вони є практичними речами для мікробізнесу. Головна мета, щоб учасники тренінгу самі навчились враховувати фінансову складову, термін окупності, ризики. Вміли робити це в команді, щоб вони зрозуміли де і як конкуренти можуть співпрацювати.

↘️В межах проекту МОП "Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні" за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH