ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

Не втратити можливостей!

Не втратити можливостей!

Фахівці Міжнародної організації праці і Львівського регіонального партнерства зайнятості ""Опліч" відвідали м.Моршин. Мета поїздки - ближче познайомитись з громадою, учасницею регіонального партнерства зайнятості. Моршинська громада ,за час війни, прийняла 4500 внутрішньо переміщених осіб.

Частина нових мешканців готова відкрити бізнес, створити нові робочі місця, інтегруватись у громаду. Про теоретичні знання і практичні навики отримані на 5-ти денному тренінгу "Розпочни і вдосконалюй свій бізнес"активні шукачі роботи згадували з вдячністю. Тренер Іван Харченко не тільки надав необхідні для підприємців знання, а власним досвідом мотивував до дій. Після завершення навчання, учасники тренінгу готуються до конкурсу бізнес - планів на отримання грантової підтримки.

Між тим, є велика кількість людей, які були успішними і затребуваними у своїх рідних містах і селах. Сьогодні там активні бойові дії. Проте, вони в очікуванні повернення додому. "Ми прив'язані до того місця звідки ми. Немає вчора , немає завтра.Є сьогодні. Війна це підтвердила. Щоб не було втрачених можливостей, треба скористатись можливостями ",-наголосила Тетяна Міненко, Національна координаторка проекту МОП. "Може не варто довго чекати. Адже можна з готовим бізнесом повернутись додому . Коли ви почнете щось робити будете мати інший емоційний стан,- підтримала розмову Любов Максимович, голова ГО "Центр "Жіночі перспективи", заступниця голови ЛРПЗ " Опліч".