ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

Місцева влада допоможе у започаткуванні власної справи!

Місцева влада допоможе у започаткуванні власної справи!

"Місцева влада допоможе учасникам тренінгу в започаткування власної справи", - пообіцяв заступник міського голови Моршина Руслан Хомин на зустрічі з учасниками 5- ти денного тренінгу "Розпочни і вдосконалюй свій бізнес," що проходив у курортному містечку. Майбутніх підприємців готові підтримати в питаннях оренди приміщень, визначення місць для торгівлі, тощо. "Ми зацікавлені в інтеграції людей, які переїхали до Моршина( 4500 осіб) під час війни в нашу громаду"- підкреслив заступник міського голови. Розвиток підприємництва це наповнення місцевого бюджету і нові робочі місця.

Внутрішньо переміщені особи разом з місцевими мешканцями опановували секрети успішного ведення бізнесу, розповідали власні бізнес-ідеї. Вони готові вирощувати рідкісні сільськогосподарські культури , виготовляти необхідні будматеріали, пекти кондитерські вироби, навчати бойових мистецтв, створювати молодіжний відпочинковий простір, займатись флористикою, проводити майстерки для діток і ще багато різного.

"Звісно у бізнесі є ризики, але ми вчимо їх прораховувати і передбачати. Ми працюємо, щоб підвищити мотивацію і експертність учасників тренінгу, дати їм практичні інструменти для ведення бізнесу"- наголосив Іван Харченко, сертифікований тренер Міжнародної організації праці.

В межах проекту МОП "Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні" за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH