ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ

Цифрова платформа “ОПЛІЧ”

Цифрова платформа “ОПЛІЧ”

Про інноваційний інструмент підтримки бізнесу та людей.

У Львівській обласній військовій адміністрації презентували цифрову платформу “ОПЛІЧ”. Це новий інструмент підтримки бізнесу та внутрішньо переміщених осіб, розроблений в межах Львівського регіонального партнерства зайнятості “ОПЛІЧ”.  

На онлайн платформі   вперше зібрана вся необхідна інформація для розвитку і масштабування бізнесу.

.«Цифрова платформа «Опліч» - це унікальний продукт в Україні. Ідея з’явилася ще півроку тому, і нам спільно з партнерами вдалося зробити її максимально зручною та простою. Передбачений також зворотній зв'язок.  Адмініструвати цю цифрову платформу буде наш департамент», - зазначив Орест Гринів, заступник директора департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації.

Платформа створена насамперед для релокваних підприємств. З початку повномаштабного вторгнення на Львівщину вдалося, за державною програмою, перемістити  237 підприємств та  200 тисяч осіб евакуювались з різних регіонів бойових дій і знайшли прихисток у Львівській області.

“Коли ми почали працювати з релокованим бізнесом, який прагне створити робочі місця, та людьми, які переїхали сюди і хочуть працювати, то зрозуміли, наскільки в подальшому є важливою ця платформа. Це місце, де люди можуть знайти усю потрібну їм інформацію. Інструмент взаємозв’язку між тими, хто потребує допомоги, та тими, хто її може надати.”, - підкреслила Любов Максимович. голова ГО “Центр «Жіночі перспективи».

Іт- розробник Ростислав Малинич розповів про функціонал новоствореного онлайн - ресурсу. Цифрова платформа має три розділи. Перший -  розділ для бізнесу. Тут користувачі можуть отримати  інформацію про доступні інвестиційні об’єкти у Львівській області, діючі програми, міжнародні гранти для підтримки бізнесу, пропозиції для кооперації. А ще заповнити форму, щоб отримати допомогу від менторів; залишити запит, якщо є потреба релокувати бізнес на Львівщину.

Друга частина платформи - для внутрішньо переміщених осіб. Вони  можуть знайти тут інформацію щодо пошуку роботи у Львівській області, про навчальні курси та програми для розвитку  своїх навичок, дізнатись про вакансії.

“Третя частина -  можливість залишити заявку на психологічну та юридичну підтримку та супровід. В найкоротший термін після заповнення форми із заявником зв’яжуться фахівці, щоб надати таку допомогу”, - додав Малинич.

 Приєднуйтеся до цифрової платформи “ОПЛІЧ”  - cp-oplich.com

  Відкрийте для себе нові можливості !

Виконавчий партнер Проєкту ГО "Центр "Жіночі перспективи"

 В межах Проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення     робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.